Szállítás és fizetés

Kimazsoláztam nektek a legfontosabb infókat a rendeléssel kapcsolatban 🙂

A webshopban jelenleg Magyarországon belül tudtok rendeléseket leadni! (Hogyha külföldről szeretnél rendelni, írj nekem e-mailben vagy Instagramon, és megoldjuk.)

Csomagokat hetente kétszer adok fel, általában kedden és pénteken.

 

Szállítási opciók:

Postázás ajánlott levélként:

Szállítási díj: 700 Ft – lassabb, de olcsóbb.

Ilyenkor a rendelésedet a postás fogja kézbesíteni neked. Kérlek, annak érdekében, hogy a csomag biztosan eltaláljon hozzád, a megrendelésnél mindenképp olyan nevet (vezetéknevet) adj meg, ami a kézbesítési címen a postaládátokon (vagy a csengőn, kapun…) megjelenik!

Az ajánlott levélhez kérhető elsőbbségi többletszolgáltatás, a szállítási díj ebben az esetben 900 Ft-ra módosul.

 

Csomagküldés FoxPost csomagautomatába:

Szállítási díj: 900 Ft

Ha van a közeledben csomagautomata, a rendelésedet így kényelmesen és rugalmasan veheted át.

 

Csomagküldés futárszolgálattal:

Szállítási díj: 1500 Ft – drágább, de akár munkahelyre is rendelheted, és a futárszolgálat telefonon is jelzi a kézbesítés időpontját.

Hogyha nincs kiírva a háznál a neved, vagy nem férsz hozzá a postaládához, akkor kérlek, válaszd ezt az opciót!

 

Fizetés

✿ Jelenleg banki átutalással tudtok fizetni. A rendelésetek elküldése után automatikus visszaigazoló e-mailt fogtok kapni, ami tartalmazza a rendelés részleteit, és az utalási adatokat.

A részletes adatokat a visszaigazoló e-mailhez tartozó díjbekérőn találjátok meg.

✿ Kérlek, hogy az utalásnál a közleményben a díjbekérő sorszámát tüntessétek fel (ld. a visszaigazoló e-mailhez csatolt pdf-en), hogy könnyebben be tudjam azonosítani az átutalásotokat! Köszi előre is!

 

✿✿✿

 

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel e-mailben (juli@margaretalany.hu), vagy Instagramon (@margaretalany)! Mindenre válaszolok!

Ha pedig a rövid összefoglalóm helyett inkább a kilométeres jogi szöveg érdekel, akkor itt találod a szerződési feltételeket, és itt az adatkezelési tájékoztatót 😀
0