Szállítás és fizetés

Kimazsoláztam nektek a legfontosabb infókat a rendeléssel kapcsolatban 🙂

A webshopban jelenleg Magyarországon belül tudtok rendeléseket leadni! (Hogyha külföldről szeretnél rendelni, írj nekem e-mailben vagy Instagramon, és megoldjuk.)

A csomagokat az átutalás megérkezésétől számított 5 munkanapon belül feladom (általában hamarabb is). Kivételek ez alól az egyedi grafikás termékek (a bármelyik grafikámmal kérhető vászontáskák és bögrék), ezeknek a gyártása egy hetet is igénybe vehet. Köszönöm a megértést!

 

Szállítási opciók:

Csomagküldés FoxPost csomagautomatába:

Szállítási díj: 990 Ft

Ha van a közeledben csomagautomata, a rendelésedet így kényelmesen és rugalmasan veheted át. A Foxpost e-mailben és sms-ben is értesít, amikor megérkezik a csomagod.

Szállítási idő a feladástól számítva: kb. 1-4 munkanap.

 

Csomagküldés futárszolgálattal:

Szállítási díj: 1490 Ft

Otthonra vagy a munkahelyedre is rendelheted a csomagot, a futárszolgálat pedig e-mailben és sms-ben is jelzi a kézbesítés időpontját.

Szállítási idő a feladástól számítva: 1-2 munkanap.

 

Fizetés

✿ Jelenleg bankkártyával, a SimplePay rendszerén keresztül tudtok fizetni. Hogyha viszont valamiért ezt nem tudod megoldani, akkor keress instagramon vagy e-mailben, és biztosan találunk rá módot!

 

✿✿✿

 

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel e-mailben (juli@margaretalany.hu), vagy Instagramon (@margaretalany) 🙂

Ha pedig a rövid összefoglalóm helyett inkább a kilométeres jogi szöveg érdekel, akkor itt találod a szerződési feltételeket, és itt az adatkezelési tájékoztatót 😀
0